Monday, July 02, 2007

transformer! whoos. went to watch already. nice one!but the storyline is just so so only.hahas. but overall it's nice. anyway, boyy's working already. started today.hahas. sooo funny. the uniform like going to suffocate him. 15more mins and he would be knocked off from work.whoos. waiting for his call. he sure have alot of things to tell me.

@#$%^&* MOTHER FUCKER. CHAO CHEE BYE. BO LAN. KANNINABEH. SOMETHING PISSED ME DAMN OFF. NOTHING IS RIGHT. CHEEBYE. I DONT EVEN KNOW THERE IS THIS MEETING FOR BCA TODAY. AND I ONLY HEARD IT FROM TING. KANNINA. WHEN DID I EVER SAY I NOT FREE? LP. PISSED.

LATER SOMEONE WILL SAY I DIDNT CONTRIBUTE MUCH. @#$%^&* RAHHZ. I GOT NOTHING TO SAY MAN. SERIOUSLY, I FEEL LIKE KILLING AND SLAPPING THEM. NEVER DID I EVER SO ANGRY BEFORE. MEMBERS LEH. NO MATTER HOW MUCH THEY CONTRIBUTE, THEY STILL MUST COME RIGHT? CAUSE IT'S A GROUP WORK. EVEN THOUGH THE PERSON MAY BE OF NOT MUCH HELP. BUT STILL, IT'S A GROUP. EVERYONE MUST BE INFORMED. WTF. THE PEER EVALUATION FORM IS GONNA BE A GONE CASE. JUST WAIT AND SEE. TOMORROW WILL NOT BE A GOOD DAY. BCA MEETUPS AGAIN. BUT I DONT EVEN KNOW TODAY GOT. CHEEBYE. DAMN ASSHOLE.

HE SAID HE FORGOT TO INFORM ME?OMG. THEN I ALSO CAN FORGOT TO GO.FORGOT TO BRUSH TEETH.FORGOT TO GO HOME. EVERYTHING FORGOT LA. HE DONT TREAT ME AS ONE OF HIS MEMBER OKAYS. CHEEBYE.PUAH LAN.

I FELT DAMN LEFT OUT. AND BY THE FORGOT WORD, THIS SHOWS HOW "IMPT" I AM IN THIS GROUP. TOO IMPT.NABEI. I DONT UNDERSTAND. I DONT WANT. I HATE THIS! I HATE BCA. I HATE PROJECTS. I HATE EVRYTHING.

OHYA.to yanying, i'm so sorry yeah?just now start conv with you then straightaway scold vulgarities.but i trying to vent out my anger. hope you dont mind.

dont wish to continue.all my moods are gone. next time then blog about what happen.
by the way, i received my clothes alr.

dear.faster call me.i miss you.i'm bullied. :(

No comments: